İSTANBUL / KARTAL - Medine Tayfur Sökmen İlkokulu

Medine Tayfur Sökmen İlkokulu

Soğanlık Yeni Mah. Sokullu Mehmet Paşa Sok. No 4 Soğanlık/KARTAL
Vizyon
Türk Milli Eğitim sisteminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda; öğrenme için her türlü fırsatın sağlandığı bilgili, becerili ve iyi bir ahlâka sahip nitelikli öğrencilerin yetiştirildiği, tercih edilen bir okul olmaktır.
Misyon
Milli Eğitim Temel Kanununda yer alan genel ve özel amaçlara uygun olarak; Sağlam karakterli, dürüst, kuvvetli bir vatan ve millet sevgisi olan, insani, milli ve ahlaki değerlerle donanmış, ülkesine yararlı, okuyan, inceleyen, araştıran, mili ve evrensel değerleri tanıyan benimseyen, araştırmacı, sorgulayıcı, kendi ayakları üzerinde durabilen, kendi düşüncelerini savunurken başkalarının düşünce ve haklarına saygı gösteren, görev ve sorumluluklarının bilincinde olan öğrenciler yetiştirmek.
Bağlantı :ADSL (16 Mbit ve üzeri)
Öğretim Şekli :Normal öğretim
Doğalgaz
Ulaşım
Okulumuza Kartal´dan hareket edip E-5 üzerinden Kadıköy yönüne doğru devam eden bütün otobüslerle E-5 Soğanlık yanyol İBB Lojmanları (Köy Hizmetleri) durağından ayrıca metro ile soğanlık metro durağında inerek beş dakika yürüme mesafesi ile ulaşabilirsiniz.
Kartal İlçe